Kerkkoon Nuorisoseura r.y.

Olet lämpimästi tervetullut pian 105-vuotiaaseen seuraamme!

Toivottavasti seuramme toiminnasta löytyy jotakin kiinnostavaa ja tekemisen riemua mahdollisimman monelle teistä!

Kerho-, harrastus-, leiri- ja nuorisokahvilatoiminnan ohella koko perheelle tarkoitetut tapahtumat, juhlat ja tempaukset kuuluvat toimintamme tärkeimpiin muotoihin. Työllistämme vuosittain useita nuoria ja aikuisia esim. erilaisiin ohjaustehtäviin kerhoissa ja leireillä.

Ylläpidämme talkoovoimin103-vuotiasta seurantalo Toivolaa ja vuokraamme sitä erilaisiin tilaisuuksiin ympäri vuoden. Kesäisin apunamme työskentelee nuoria kiinteistönhoitotehtävissä.

Teemme yhteistyötä muiden yhdistysten ja toimijoiden kanssa. Tapaamme myös aina mielellämme muita nuorisoseuralaisia ympäri maan. Olemme myös mukana Etelä-Suomen Nuorisoseurojen "VIntiöstä Vaikuttajaksi- murkusta muutoksentekijäksi" Nuorten paikallisessa vaikuttajahankkeessa.

Meitä ohjaavat Nuorisoseurajärjestön arvot:

Osallisuus

Osallisuus tarkoittaa nuorisoseurassa yhteisöön kuulumista ja mukanaoloa. Jokainen voi vaikuttaa tekemiseen ja osallistua omalla panoksellaan.

Yhdenvertaisuus

Nuorisoseurassa kaikki ihmiset ovat yhdenvertaisia. Toiminta on avointa ja arvostavaa, ja siihen on helppo tulla mukaan

Yhteisöllisyys

Yhteisöllisyys on yhdessä toimimista ja tekemisen riemua. Siihen kuuluvat vuorovaikutus ja yhteenkuuluvuus sekä yhteiset kokemukset. Yhteisömme ovat mukaan ottavia ja turvallisia.

Moninaisuus

Arvostamme moninaisuutta, ja jokainen voi tulla mukaan sellaisena kuin on. Meidän toiminnassamme kaikilla on hyvä ja turvallista olla.

Tule sinäkin mukaan!

Kerkkoon Nuorisoseura on perustettu 30.12.1917.

Se on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton, yleishyödyllinen yhdistys, joka kuuluu jäsenenä Suomen Nuorisoseuroihin.Tapahtumakalenteri